Το ξανθο στα καλυτερα του : Blond Pur Baby Blond

Πριν από κάποια χρόνια συνάντησα τυχαία σε κάποιο ταξίδι μου ένα από τα σαλόνια ομορφιάς του Christophe Robin, Γάλλου κομμωτή των μεγαλύτερων σταρ και κάπως έτσι τυχαία δοκίμασα μια μάσκα από την προσωπική του σειρά, την Christophe Robin Blond Pur Baby Blond.

image

image

Η μάσκα προορίζεται για ξανθά βαμμένα ή φυσικά μαλλιά, με σκοπό να απομακρύνει κίτρινους και πορτοκαλί τόνους και να τα αναζωογονεί μεταξύ των βαφών. Είναι μακράν το πιο αποτελεσματικό προϊόν ανάμεσα στα χιλιάδες που διατείνονται οτι μπορούν να σώσουν το αλλοιωμένο ξανθό.

Blond pur

Η μάσκα έχει βαθύ μωβ χρώμα και απλώνεται σε λουσμένα και σκουπισμένα μαλλιά. Ο προτεινόμενος χρόνος παραμονής είναι 5-30 λεπτά, αλλά έχω παρατηρήσει πως στα βαμμένα μαλλιά μου τα 30-35 λεπτά είναι ιδανικά. Πάντως ο κομμωτής συστήνει να παρακολουθείτε προσεκτικά πως αντιδρούν τα μαλλιά σας, ειδικά την πρώτη φορά, ώστε να βρείτε τον κατάλληλο χρόνο παραμονής για εσάς. Το αποτέλεσμα κρατάει 3 περίπου λουσίματα και η μυρωδιά που αφήνει στα μαλλιά είναι καταπληκτική και διαρκεί!

Υπάρχει και σε άλλες εκδοχές για διαφορετικούς τόνους μαλλιών και μπορείτε να την προμηθευτείτε και από το look fantastic.imageΈψιλον

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Shopping…

Sephora
ToFarmakeioMou.gr
Space.NK

2fashionSistADs