ΔΩΡΑ : πως θα εκπληξετε

Μερικές φορές στη ζωή πρέπει να κρίνουμε από το περιτύλιγμα, όχι από το περιεχόμενο. Μια τέτοια περίπτωση είναι τα δώρα! Τι όμορφο συναίσθημα να ξετυλίγεις ωραία χαρτιά και να ανοίγεις εντυπωσιακά πακετάκια! Η αγάπη και το ενδιαφέρον προς αυτόν που προσφέρουμε το δώρο φαίνεται από αυτές τις γλυκές λεπτομέρειες. Μπορεί να μην καταφέραμε να αγοράσουμε το ιδανικό δώρο, ίσως πήραμε κάτι μικρό και συμβολικό, όμως διοχετεύουμε όλο μας το συναίσθημα στο περιτύλιγμα. Για σκεφτείτε πόσο απρόσωπη είναι μια τυποποιημένη συσκευασία ενός κοινού καταστήματος και τι μεγάλη διαφορά έχει όταν τη διαλέγετε εσείς, αφιερώνετε χρόνο και φροντίζετε εξολοκλήρου το αποτέλεσμα!

image

CMWrapNShipSupply

Μπορείτε να αγοράσετε παλιά φτηνά βιβλία και αφού κόψετε και κολλήσετε τις σελίδες ώστε να δημιουργηθεί χώρος, να τοποθετήσετε μέσα το μικρό δωράκι σας!

Book wrap

Ruche’s Handmade Holiday

Μια άλλη ιδέα είναι να γράψετε με καλλιγραφική γραφή πάνω σε λευκό ή κάποιο άλλο σκέτο χαρτί περιτυλίγματος τις δικές σας προσωπικές ευχές.

image

Σκεφτείτε και την ιδέα του να κολλήσετε στο χαρτί σας ένα μικρό κλαράκι από φυσικό ή ψεύτικο έλατο!

image

Γιατί όχι μία εντυπωσιακή τρισδιάστατη δημιουργία;

image

Adelle

Αγοράστε μικρές καραμελίτσες και με λίγη κόλλα μπορείτε να τις προσαρμόσετε πάνω στο κουτί ή στο χαρτί σας.

image

Η προσφορά δώρου είναι τέχνη. Η τέχνη του να εκπλήσσεις!

Έψιλον

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Shopping…

Sephora
ToFarmakeioMou.gr
Space.NK

2fashionSistADs